Spoštovani pacienti,

Zaradi vse večjega število okužb z novim koronavirusom in z namenom preprečevanja širitve okužb smo se odločili, da z dnem 2.11.2020 uvedemo naročanje na laboratorijske storitve.  Namen naročanja je zmanjšati število čakajočih oseb in optimizirati delo .

Ker je to povsem novo, v primeru težav vas naprošamo za potrpljenje. Z  izkušnjami  bomo morebitne težave sproti odpravljali in izboljšali storitve.

Z izdelanim laboratorijskim naročilom, ki ste ga pridobili v ambulanti oziroma pri osebnem zdravniku, se na odvzem v laboratoriju naročite na telefonsko številko 05 620 33 09 od ponedeljka do petka med 12.00 in 14.00 uro. Na odvzem krvi pridite točno oziroma največ 5 minut pred naročeno uro.

Zaradi morebitnih nepredvidenih situacij (težaven odvzem, slabosti) lahko pride do zamika obravnave, zato prosimo za razumevanje in upoštevanje medsebojne razdalje v čakalnici. V čakalnici laboratorija se lahko zadržujejo največ trije pacienti.

V laboratorij vstopajte le, če ste zdravi. V primeru bolezenskih znakov, povezanih z epidemiološko okužbo, nas pokličite, da vam dodelimo drug termin.

Če ste pred 2.11.2020 v ambulanti ali pri osebnem zdravniku prejeli laboratorijsko naročilo za odvzem v laboratoriju po 2.11.2020, prosimo, da se predhodno telefonsko naročite v laboratorij. Dodelili vam bomo ustrezen termin laboratorijske obravnave.

Zaradi spremenjene organizacije dela laboratorij deluje z novim urnikom odvzema krvi in biološkega materiala:

Ponedeljek - Četrtek7.00 - 16.00
Petek7.00 - 13.00
Malica10.45 - 11.15